bejelentkezés: 06 1 276 69 23
rólunk
RólunkCégünk 1984.10.01.-én alakult szövetkezet formájában.Alapításunkkor még jelentős volt a szövetkezetek száma melyek meglehetősen jól is működtek, jó példa erre saját esetünk is: az akkori tanács,mai nevén önkormányzattal együtt építtetük meg cégünk ma is meglévő székhelyét.Nagyon szép idők voltak rengeteg élménnyel,és sok-sok munkával!

Ahogy múltak az évek egyre másra jöttek újabbnál újabb szabályok törvények,lehetőségek.Így mi is, a kor aktuális követelményeinek megfelelően folyamatosan alakultunk szerveződtünk át. Időközpen új müködési formákra nyílt lehetőség és ez súlyosan érintette cégünket ugyanis jobbra,balra nyíltak az új vállalkozások többek között a szépségiparban is.Ez nehéz időszak volt számunkra is.

Cégünk azonban időben felismerte: időközben ismét létjogosultsága lett a szövetkezetek egyik régi alappillérjének,miszerint több személy,ill cég,vállalkozó,stb,egy irányba tartó érdekszövetsége sokkal erősebbé teheti a szövetkezet tagjainak akaratát amely nem más,mint,munkahelyeink megtartása,illetve megélhetőségünk ebből történő biztosítása. Cégünk nagyon fontosnak tartja a közösségbe való tömörülést ugyanis meglátásunk szerint egyre igazabb azon mondás miszerint a nagyok megmaradnak mig a kicsik elhullanak.

Ha körülnézel a világban ill.az országban nagyobb régi cégek is ekként működnek miszerint egyre többen tömörülnek érdekszövetségbe munkájuk,ill üzleteik megtartása érdekében a piac bármely szegmensében.pl:match,cba,húsipari cégek,drogériák,patikák,stb, tehát ismét visszajön a régi formátum csak most nem szövetkezet a nevük.
2008 - 2021 újstílus hajszalon